Munkatársaink

fodrász

Nagy Júlia

“2007 óta foglalkozom végleges szőrtelenítéssel, illetve testkezelésekkel, arckezelésekkel. Tulajdonosként és kozmetikusként célom, hogy a szalonomban minden vendégünk megtalálja azt a szépítkezési eljárást, ami számára a legmegfelelőbb.”

kozmetikus

Sipos Krisztina

“Az elmúlt 12 évben Dunaújvárosban, Máltán, Londonban és Budapesten bővítettem ismereteimet és tapasztalataimat a kozmetika és a szépségápolás területén. Tiszta, kellemes, jó megjelenésemmel, kedvességemmel és kisugárzásommal várok minden kedves vendéget!”

masszázs, wax

Mocsai Csilla

“Alakformálásra, szőrtelenítésre, és arckezelésekre is be lehet hozzám jelentkezni, illetve mindenféle sminket is szívesen készítek. Nagy tapasztalattal rendelkezem a MESOFILL-R tűs mezoterápia, és a lézeres kezelések területén. Várok mindenkit szeretettel!”

manikűr, pedikűr

Szekeres Anna

“Azért döntöttem a kozmetika mellett, mert szerettem volna az emberekkel foglalkozni, szépíteni, ápolni bőrüket. 3D műszempilla építéssel is foglalkozom. Munkámat igényesen, precízen végzem és arra törekszem, hogy minden vendég elvárásainak megfeleljek, a kezelések után elégedetten távozzanak.”

Próbálja ki a hónap ajánlatát!

Ha még nem volt nálunk, akkor próbálja ki a hónap ajánlatát, hogy megtapasztalhassa mindazt, amit Önnek készítettünk el!
AJÁNLAT
Vissza